Hemlagat för hela familjen

Pastamakarna

Sommaren 2020 öppnade Kristoffer och Hanna Dagerås restaurang på sin egna egen gård, för att kunna erbjuda Fårös besökare och bofasta god, prisvärd och hållbart producerad mat, serverad i en äkta gotländsk gårdsmiljö.

Spola fram tiden 3 år och den italienska pastamaskinen producerar pasta i långa banor, fortfarande gjord baserat på gotländska och KRAV-märkta ingredienser. Numera producerar gården inte bara till den egna restaurangen utan levererar även konsumentförpackad pasta till butik.

Det är valet av råvaror och att allting lagas från grunden som gör den stora skillnaden.
Pasta är mat som passar för både snabba vardagsmiddagar och fester för många. Den är enkel, mättande, hållbart producerad och näringsrik. Den gör gott för dig och planeten.

Plats: Fårö

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)