Vanliga frågor

Din leverans lämnas utanför din ytterdörr mellan kl 5.00 - 08.30 på lördag morgon.

Under fredag eftermiddag får du även ett SMS med en länk där du kan följa när din frukost förväntas komma fram.

Ifall du bor i en lägenhet, är det viktigt att du anger din portkod när du lägger din beställning.

Sista tiden att beställa är på torsdagar kl 21.00 för att få leverans kommande lördag.

Under fredagen hämtar vi färska produkter direkt från våra lokala producenter.

Trevligt av dig att tänka tanken, självklart kan du göra det!

Vi har ett antal olika presentkort att välja mellan som du antingen kan få som fysiskt kort eller digitalt via epost.

Vill du hellre överraska någon med en lördagsfrukost eller kanske en blombukett, som kommer direkt till dörren? Lägg en beställning som vanligt, men ange den lycklige mottagarens adressuppgifter som leveransadress.

Ifall du vill att mottagaren ska få ett SMS på fredagen med möjlighet att följa leveransen kan du ange mottagarens telefonnummer. Vill du däremot att det ska vara en överraskning är det bättre att du anger ditt eget nummer, men att du kommer ihåg att själv meddela mottagaren att det står en present och väntar utanför dörren.

Kyl- och frysvaror packas i en isolerad fryspåse tillsammans med kylklampar för att garantera att kylkedjan är intakt under hela leveransen.

Fryspåsen och kylklamparna lägger du tillbaka i lådan som du ställer ut inför nästa leverans, så vi kan hämta upp och använd dem igen.

Letar du efter en trevlig present till dina anställda eller kanske mat till ett större frukostmöte? Då har du kommit rätt!

Lättast är att du kontaktar oss i chatten eller formuläret nedan så skräddarsyr vi en lösning som passar er.

I dagsläget levererar vi i Oskarshamn, Kalmar, Färjestaden och Växjö. För att se exakta postnummer, lär mer på var vi levererar.

Levererar vi inte hem till dig? Skicka gärna ett meddelande till oss, så har vi ditt område i åtanke. Vår målsättning är att utöka vårt leveransområde under 2024 och låta fler ta del av lokal och hållbar mat direkt till dörren.

För beställningar över 249kr tar vi inte ut någon leveransavgift. För beställningar under 249kr tillkommer en leveransavgift om 49kr för att täcka delar av vår leveranskostnad.

Vi gör samtliga leveranser själva och det är viktigt för oss att kunna ge chaufförer schyssta arbetsvillkor.

Något fortfarande oklart? Skriv till oss i chatten eller skicka ett meddelande!